Big Reset (Economische crisis)

THE BIG RESET , There is Shit in the world , and there is enough of it! Wie Bullshit verkoopt, kan meer van deze bullshit verkopen… geniaal toch? maar hoe verwoestend is bullshit op bullshit verkopen? ergens is het oude systeem uitgemolken, en zal het gaan uitsterven… en dan blaas je er nieuw leven in. Maar dit kan niet eerder als het oude systeem is afgebroken, dit kan via Oorlogen en of via de burgers afhankelijk te maken van de Staat, en dus zo in hun veranderingen mee te lopen. Dan kan er een nieuw economisch verdien model erdoorheen gedrukt worden, oftewel een nieuwe economische digitale slavernij cultuur der geld verslaving is geboren. Covid-19 is de gateway om onze huidige economie uit te laten sterven. En de nieuwe economie in te zetten… iets wat veel geld kost , ZORGT ERVOOR DAT NEDERLAND BANKROET WORDT VERKLAARD.

Het begin naar een AI digitale economie en industrie

De grootste economische crisis is geboren, en iedereen gaat massaal investeren in een digitale gecreëerde waarde? dus wat al digitaal was wordt nu verder gedigitaliseerd onder de naam cryptocurrency. Heeft u vermogen in geld dan kunt u het nu digitaal laten omsmelten in een illusie van goud, en wie zal zeggen dat dit geen waarde meer verliest? het is maar net of je van een gokje houdt… de toekomst is immers niet te voorspellen.

The big reset en bitcoin

29-04-2021 In Colombia wordt het volk verder uitgemolken van hun vermogen, de inkomens belastingen zijn omhoog gegaan, zal dit komen door de corona uitgaves? ergens moeten de verliezen worden terug gevorderd, anders houdt een land geen stand…. zie hier de Gaos die het veroorzaakt onder de burgers


issues warning about potential war with Russia 15 april 2021
biden It’s time to end America’s longest war 15 april 2021
alarming comments over possible war with China 13 april 2021