Wat als.. leren filosoferen gratis was?

Dan was ik niet zo complex geweest , als ik dat ik ben geworden. Wat is er toch met het jaartal 1912, ik krijg dit steeds door….. gaat u mee op reis?

Voor hoelang nog? Want zonder inkomen, gaat men kapot ,naar de klote, dus voor hoelang kan ik nog naar binnen zonder een chemisch genetisch manipulerend DNA naar RNA chronisch ziekmakend prikje?

Wat als? Mensen zonder ,geloofsovertuiging vanuit onderdrukkende organisaties, telepathisch konden wezen?

Als geld niet bestond, dan zou de duivel niet hebben bestaan, omdat men de waarde moet vinden in zijn eigen geloof en in de liefde voor een ander, alles wat zich manifesteert uit de aarde, is een familie eensgezind in verbinding met de natuur, een ieder iss afhankelijk van dit gegeven, geschonken door het leven wat moeder aarde, heeft laten manifesteren, en het lijkt dat de mens door verkeerde waarde te geven aan mens gecreëerde materie, dit totaal is vergeten!, we vreten alles op wat niet van ons is gebleken, wees niet zo hebzuchtig , en leer dat wat we samen hebben, ons samen moet brengen naar een toekomst waarin wij in balans zijn met de aarde. Stop met nadenken voor de problemen van een ieder , die uit is op macht en status, want dit is niet de juiste raadgeving en is immers nooit gratis. U wordt misbruikt en misleid, door de duivel van aller mensen, want wat zij wensen is geen bestaan hier op aarde, maar dat al zijn tegenstand niets is dan het geen wat hij niet kan aanvaarde.

LIEFDE VRIJHEID , en geen EGOISME

Als jij denkt dat corona ,de strijd is ,die een overwinning is naar vrijheid, dan is er al geen vrijheid geweest.
dus wat als ik gelijk heb??????
Rudolf Steiner gelijk had?

Wat als ik gelijk heb? wat gaan we dan doen? gaan we strijden voor vrijheid?

oké ik ben niet zo een beste dj maar het is ook echt verrot om op een laptop te mixen!!! met een virtual dj programma….. dus als u wilt dat ik de beste wordt in, bobbeling battle , hardcore, dubstep en hiphop, en drum & bass, jungle en alle andere electronics en urban style’s dan sponsor mij, want waarschijnlijke ben ik binnenkort werkeloos… vanwege medische discriminatie en uitsluiting… brrrrr echt wel 2de wereld oorlog praktijken, maar dan op een humane manier, voor mij.

dan bent u vrij om te doneren… hoe je dat dan kan doen, gooi je maar wat centjes door de brieven bus ofzo… adres kan je krijgen via facebook, zolang ik daar niet verwijderd wordt, en anders kom je maar chatten op www.chillplanet.nl. dan spreken we daar verder. En zie je enige ambitie om de politiek met mij in te gaan, dan kunnen we van Nederland een echt vrij land maken! gaan we terug naar de basis van het leven… beginnen we vanaf scratch…. en gaan we utopia 2.0 bouwen.. maar eerst moet de toren van babel verwoest worden, je weet wel dat gebouw van de EU
ga maar die docu kijken , the rape of europa… je vindt hem op de home pagina. Nogmaals fight for your rights!!!!!! doe gewoon je burgerplicht aub meer vraag ik je niet… en nu je huiswerk maken aub… hier is je eerste les….. succces!

Je mag geheel vrijblijvend je studie onderzoek opsturen naar contact@hetrattenhuis.nl

of ik er een keer naar kijk, is een kwestie van tijd…. geduld is een schone zaak toch?

kom kom kom gaan we de tent op zijn kop zetten ! https://chillplanet.nl/chatdir/https://chillplanet.nl/chatdir/

https://www.facebook.com/plugins/post.php?hrefdoemdenkers nodig zijn in de maatschappij?

de pleuris uitbreekt? kernbommen WO3 is een feit, want nog altijd zijn niet de kernbommen de wereld uit…..

We kwamen en zagen, we gingen en dachten na , hoe kan het beter in de toekomst, maar u heeft niets te vertellen waar de grootste menigte de stroom uitmaakt.. goedgelovigheid is de vijand van de leugen. Want het ware aard zal altijd zichtbaar worden , als men onderdrukt en ongelukkig wordt.

…De mens nergens meer in gelooft? zou dan de chaos uitbreken? Of is de mens zijn ego , te zwaar om te dragen zonder ergens maar iets van af te weten? wat is de reden dat verdeeldheid moet worden verdeeld? zodat een ander over jou kan heersen? of moet de mens beheerst worden, omdat het in definitie destructief is gebleken…. is het concept vrede sterk genoeg om de mens te verbinden? of is de vrede overleden? is de essentie van het leven niets meer dan de mens verslaven, omdat het anders iets creëert wat een dreiging vormt voor een ander zijn geloofsovertuiging?. In hoeverre heeft de mens de capaciteit om te leren van het verleden, en daarin ook de waarde in te zien, dat de mens enkel vrede kan creëren als het accepteert dat geen enkel mens identiek is?. Maar de rust kan alleen wederkeren als men begrijpt wat er speelt in de wereld. en zolang men daar niet geïnteresseerd in is kan en zal er niets veranderen. De egoïst, is overtuigt in zijn eigen denken, daar is geen ruimte voor een ander bij aanwezig. Enkel vrij van verslaving kan men leven in vrede.

Als U er eens anders over dacht?

Wat als God, in de naam vanuit religie geen scheppend wezen was?

Wat als in de zin van jezus , jezus geen heilig persoon zou zijn?

Wat als het voorgaande leven, in ons universum een planeet was geweest?. En dat the big bang , de planeet uit elkaar liet knallen , en dat het leven en de dood en de ziel van die planeet van elkaar werd gescheiden? En dat de zon, die (leeft), de maan die lacht (de dood) En de aarde die ademt (de ziel), Voorheen een megaplaneet zou zijn geweest?. als men er zo over denkt… Wat is dan de conclusie , de essentie die wij kunnen leren uit dit leven?. Dat misschien bepaalde levende organistische resten nooit verwoest zijn geweest…. , en dat de aarde deze zielen van de megaplaneet heeft begraven, in zijn groeiproces. Tot de creatie als dat het vandaag de dag is geworden?. En dat daarom de reden, zo mysterieus is gebleven, van alles wat wij ontdekken hier op aarde….want als de mens dieper gaat graven komen wij terug in ons verleden. Kan deze gedachte misschien zoveel meer doen verklaren?. Of ben ik nu maar wat aan het filosoferen? Maar is er ooit een gedachte geweest , die mijn gedachte kan bevestigen, of ben ik (self) de eerste die dit denkt te weten, of is het mijn fantasie die op hol slaat?. Want hoe kan het zijn dat er leven is op aarde, maar de mens vergeten is hoe het is om te leven?. Waarom is de mens niet tevreden met wat het heeft…. en waarom kan de mens er niet voor kiezen, daarmee tevreden te zijn. Want als het zo is dat de wereld aan het sterven is omdat wij ons eigen nest vervuilen…. Waarom is er dan niemand die zegt, weetje ik laat het hierbij, en vanaf vandaag besluit ik niets meer te consumeren. Vandaag besluit ik om moeder natuur rust te geven…. en geef ik mijn leven om het van mijn schepper te besparen, want de mens is niets meer dan een energie zuigende parasiet. Wat altijd meer wilt, veel meer dan moeder natuur nog te bieden heeft, wij vreten onze eigen soort genoten op, zonder erbij stil te staan, dat de natuur wel in balans is, maar dat de mens waanzinnig is geworden, in zijn eigen heb zucht. Want als de hebzucht dit verdrag blijft vertonen, zal de mens blijven cremeren, vanuit de aarde en de natuur, want zonder deze elementen is de mens niet meer in staat te creëren. En wat zal er dan gebeuren?. Zal het zich gaan vervelen?. Of is er simpel weg genoeg gecreëerd voor nu, waarop wij wel even vooruit kunnen met zijn allen?. Maar wie o wie is er bereid zijn leven te geven , omdat van een ander te besparen?.

Ik vindt dit een moeilijk gegeven, omdat ik vanuit nature een roofdier ben gebleken. Want alleen als ik verzadigd ben in het leven, ben ik tevreden met wat ik heb.

Geschreven op 03-10-2021 , te Arnemuiden, auteur Danny Willemsen.

Cartes – Wat als?