The Great reset /Build Back Better

Tja wat is nou the Great reset? Laat ik beginnen met : Klimaat beleid is de grootste aanslag op het milieu ooit!. Het is heel simpel. Een utopie van de mens en de aarde, ontstaan en doorontwikkeld vanuit het World Economic Forum, WHO ,Rockefeller Foundation waar de meest vermogende mensen, Het oude economische financiële verdien model van onze maatschappij, rot en verouderd vindt. Het kapitalisme is ten slotte zeer slecht voor de kapitalisten zelf. Via de term the Great Reset of Build Back Better en de daarbij SDG vaag taal onzin. Wordt er afscheid genomen van ons oude economische verdienmodel. Waar de 20ste eeuw de steden in sectoren deed onderscheiden, waar de democratie bloeide door alle arbeiders samen te laten stromen, zal niks meer zijn dan een verloren geschiedenis in ons geheugen, waar mooie momenten ontstonden, waar vriendschappen en verbroedering plaats vonden. En geluk’s momenten in het leven werden gecreëerd door de persoon in vrijheid ter plaatse. Dit is en zal niks meer zijn dan een geheugen herinnering uit het verleden. We gaan samen naar een co2 neutrale samenleving… en wat dat dan precies in houdt mag u verder zelf beoordelen… of zal ik mijzelf verder toelichten? nou vooruit dan maar…

Waarin men gelooft is het geen waar men naar handelt, wie gelooft in de toekomst, zal zijn waarheden uit voorspellingen moeten onttrekken. Maar nog nooit heeft een mens de wereld voorspelt wat in zijn ware geschrift heeft mogen ontplooien, het blijft fictie en alleen de tijd en het geestelijk geweten ons bewust zijn, wat globaal zal bepalen welke paden zij gaan bewandelen. Geen voorspelling is de realiteit , als het voorkomt uit een simulatie van het menselijk brein, het blijft nog altijd een illusie waarin men werkelijk waar kan geloven. Maar in wiens voordel is deze illusie, die op slinkse wijze werkelijk mogen worden? Ik heb er geen baat bij , ik ben niet de creatie die het verzonnen heeft. Ik ben niks meer dan een manifestatie die nood gedwongen onder een hoop geschreeuw en drama, meegezogen wordt in de stroming van invloedrijke geopolitiek leiders het pad moet gaan volgen. Ben immers afhankelijk wat mij in dit leven gegeven is. Maar dat wilt niet zeggen dat, dat wat mij gegeven is mij ook gelukkig maakt. Het is hun geluk hun droom waarin ik mijn acceptatie moet vinden. En meer dan die keuze heb ik niet zolang ik materialistisch afhankelijk ben, van mijn eigen veiligheid, waarin angsten mij nog altijd onderdrukken. Omdat de verslaving mij daar houdt waarin ik gevangen zit. Een modern labyrint , vanuit een matrix ideaal gezien, want dat is de tijd waarin ik mijn bevind. Waarin echt en of nep nauwelijks nog te onderscheiden is. Waarin de acteurs hun spel zo goed spelen , alsof ik daadwerkelijk een hoofdrol vervul in mijn eigen film des levens.

Maar Als nog de krachtigste machten voor mij bepalen wat goed en slecht is. Waarin de groepsdruk mij gevangen houdt waarin ik individueel verdwaald in cirkels rondjes loop, en in die cirkel mijn rust en vrede zal moeten vinden. Want waar is het gras groenen dan daar waar het momenteel het aller groenste is. Maar ook zal vanuit die grond een vermoeidheid optreden waarin het gras zal sterven. En er niets meer overblijft dan een dorre vlakte waarin ik schreeuw om hopelijk ver ver ver weg gehoord mag worden. Of op deze wijze gelezen mag worden. Ik benoem en zal hiermee deze pagina verder afsluiten.

pagina 17 ,18 , 19 Friedrich Nietzsche – voorbij goed en kwaad

De klimaat propoganda , gaat al vele jaren terug! en nu wordt dit bedachte heers & verdienmodel, eindelijk door onze strotten gedauwd! in een great reset programma

Lock Step, Great Reset, Build Back Better. “Wij willen nu antwoorden!” zegt Thierry Baudet…
De waarheid achter The Great Reset – #7 Podcast met Yernaz en Anis

Lockstep Rockefeller Foundation

SDG agenda 2030 – de dwang met gezondheid naar een machtsmiddel

En deze herinnering wordt vervangen door een nieuw propogandisch economisch klimaat financieel verdien model. Het Klimaat model, puur gericht op een nieuw economisch verdienmodel (NL DIGITAL 4.0), en de natuur de wereld en onze geschiedenis wordt daarvoor misbruikt, een schuldgevoel zal ons eraan herinneren dat wij moeten deelnemen aan deze zwendel, want de wereld vergaat anders over 8 jaar van nu 2021…Dit houdt in dat alles zal gaan veranderen. Onze oude wetten en regels zullen worden aangepast om dit model (systeem) in werking te kunnen laten gaan. Waar de samenleving zal bestaan uit observatie, beveiliging, en 5g data gedreven , netwerk verbonden systemen, waar de onderdrukking, bij niet gewenst gedrag ,zal worden overgedragen aan steden die ook verbonden zijn in deze digital 4.0 revolutie. Onze vrijheid ,en democratische liberale gedachtes zal moeten worden opgeheven om de wereld te redden, van onze vervuilende voorgeschiedenis. Alles wat vroeger was zal nu anders gaan worden. Als u goed om u heen kijkt ziet u al het begin van deze Great reset , een eerste fase van dit nieuwe systeem in werking gaan. De volledige digitalisering, reis verplaatsingen worden onderdrukt, om Co2 uitstoot tegen te gaan. Het doel is CO2 uitstoot naar 0…. dit zou inhouden ook de mens moet stoppen met ademen is het niet? En of u deze onmenselijke verandering accepteren kunt of niet, helaas het oude leventje kunt u vergeten, en begin te herintreden in een nieuwe matrix, gebouwd op leugens en misleidingen, een creatie gecreëerd op nog meer leugens en misleidingen van uit het oude slaven systeem. De democratie evalueert door naar een technocratisch communistische economie. En dit alles onder de verbloemende propoganda vertaling.

Blijf thuis samen vechten we tegen corona!… niks meer dan een indoctrinatie uit angst om reizen in u omgeving te onderdrukken. Dus met deze boodschap overal langs de weg, wilt dus aangeven dat, met dit nieuwe leefmodel , wat onze standaard in het leven moet gaan worden, niks meer is dan de Democratie verbieden… waar mensen massaal samen komen , kan er onrust ontstaan. En deze onrust kan alle 17 doelen voor een Technocratie dan ook volledig verstoren. En wie in een smart city wilt wonen, zal dan ook technocratisch sociaal moeten zijn ingesteld, anders gaat men zich daar niet gelukkig voelen. Wie wilt verbonden zijn in een territorium van technocratische globalisten, zal hier zijn aard doen verbloemen, waar de mens een AI interactief leven zal doen ontaarden.

De SDG doelen zijn een verbloemende propoganda agenda , vanuit de VN en doorgevoerd naar EU, hier vindt u de site die het volk laat denken dat het ons en de wereld zal gaan redden van de ondergang. (Sustainable Development Goals | Plan Nederland).

het SDG speldje gezien? dat zegt toch genoeg…..

Echter is de propoganda zo mooi ingepakt dat het lijkt alsof het een geschenk uit de hemel is voor onze samenleving, maar laat de waarheid het heel anders uitlaten pakken. Via de onderstaande link zal Rypke Zeilmaker u een heel ander perspectief laten zien. Laat hij nou net die ene onderzoekers journalist zijn die de mond wordt gesnoerd, door de regerende overheid. omdat de waarheid niet op tafel mag worden. Dat zou de bevolking namelijk wakker kunnen laten schudden, om te zien dat het eigenlijk een heel onderdrukkend communistisch systeem is, om u vrijheden vrijwillig op te geven om de wereld te redden!.

De SDG doelen uitgelicht door Rypke Zeilmaker in samen werking met Bluetigerstudio


Censuur, de testsamenleving & The Great Reset – Het Panel met Jorn Luka

Willem Middelkoop over ‘The Great Reset’
MONOPOLY EEN TOTAALPLAATJE VAN THE GREAT RESET
De Great Reset met Arno Wellens
2020-2030 the Great reset bekijk hier dé agenda van het duivelse World Economic Forum!