SDG propoganda

SDG oftewel agenda 2030 ,Build back better , the Great Reset bla bla en al die namen die het al gehad heeft, is uitgerold in europa, zo ook in het Nederlandse onderwijs, en u heeft geen benul omdat namen worden veranderd, en de inhoud wordt aan u kinderen doorgevoerd via het onderwijs instituut, en ook wij mogen eraan geloven, wat houden de SDG doelen precies in ? geloof niet alles wat u verteld wordt … want het stinkt!

vergeet niet dat belasting geld opgaat aan onze bescherming, maar ook aan idealen die ons worden opgedrongen, door angst als propoganda middel te gebruiken, om ons te onderwerpen aan agenda’s , die gebaseerd zijn op computermodellen…….

ecologisch schandaal over de rug van onze buren, en wij zijn er schuldig aan.. de burger kiest zijn eigen leiders! onthoudt dat

Het is beter voor de mensen zelf het op hun platvormen www.deblauwetiger.com te kijken maar ik deel graag alles wat met de waarheid verbonden staat. Hier vindt u alle video’s , mede mogelijk gemaakt door Tom Zwitser en Rypke Zeilmaker:

SDG 1
SDG 2
SDG 3
SDG 4
SDG 5
SDG 6
SDG 7
SDG 13.1