informatie Politiek en burger meningen

Hoe maak je een USA 2 , door de EU zijn regels aan te trekken, en de landen een wurg contract aan te bieden. Kleed de keizer uit de kleren, maak het land bankroet, en kom met de heilige graal. En het imperium is geboren, land grenzen zijn verdwenen, en de landen kunnen staten worden van het continent. De regel van 3 zal gelden, onder slavernij zal een nieuwe wereld economie worden geboren. Want de Magier’s zullen hun handen niet vuil maken, daar heb je je onderdanen voor gehypnotiseerd. Wie het volk berooft van zijn vruchten van eigen arbeid, kan de verstopte sok als die overloopt verdelen. Wie smeden er hier complotten? Ik niet ik doorzie het schandaal en wat de hebzucht tot vermogen en macht doen manifesteren.

verhalen blijven verhalen , maar wie zegt dat ze naar waarheid zijn opgeschreven? ten zij u bij het laatste maal erbij bent gebleken…

de ego stijgt om de kritische te kleineren. Ik kan deze gesprekken ook voeren zonder dure woorden op mijn bordje te krijgen. Het zou een andere samenleving wezen als we allemaal universitaire opleidingen zouden genieten, voordat we de samenleving in worden geworpen. Maar goed wie ben ik met een MBO opleiding. En er is enorm veel vaag taal aanwezig om ons heen, en geen hond de het begrijpt. We leven vandaag de dag in 1 wereld gepropt in 1 kamer, en dat kamertje is Nederland. Wat verwacht de overheid van ons als burgers, met zoveel verschillende normen en waardes? Ze gooien de ene regel en wet na de andere over onze samenleving. En het begint ons te verstikken, sterker nog je wordt er werkelijk krank Jochem Meijer van. Is het niet beter terug te gaan naar een stabiele basis , dan verder voort te bouwen, op een systeem waarvan zelfs de bedenkers, de bomen niet meer door het bos zien. Verwarrend en onwispelturig dat is wat Nederland is. En als ze ons zo nodig in een dictatuur van regels en wetten willen storten. Heb dan tenminste de ballen om eerlijk open en transparant te zijn, en ga niet met listen en bedrog en valse beloftes ons voor de gek houden. Zeg waar het op staat zeg ons gewoon wat er van ons verwacht wordt…. en dan zal het volk daar zeker openhartig op reageren…. En dan het aller ergste is dat je overal de signalen krijgt van een nieuw systeem , je weet wel die SDG doelen propoganda… De ene leider na de andere loopt ermee te pronken.. WTF waarom zien we hierover niks terug in onze Media? Is de media wel te vertrouwen? ze informeren maar propaganderen ze niet hun politieke agenda, gebaseerd op angstig makende onwaarheden?? Aangezien het een globale besturing begint te worden, kan je ook naar meewerkende landen kijken, sommige lopen ver voorruit op de agenda’s, zo weet men wat er misschien ook voor ons te wachten staat.

https://hetrattenhuis.nl/the-great-reset/

NATO 2030 agenda bijeenkomst in brussel
Fantastisch, ik hoef me dus niet meer aan de grondwet te houden. Ik kan voortaan doen en laten wat ik wil!!!
De groene scam, zet voort op valse vooruitzichten, verdienmodel wat ons meer kost dan dat het oplevert….
Het volk kan opstaan, de democratie bent u , laat u stem horen!
Partij van de dieren, is een partij om vee co2 uitstoot in te dammen…. zo werkt de nederlandse politiek, zet mensen op het verkeerde been om globale agenda’s te realiseren.
ja toch gaan we de chinezen de schuld geven? het scheelt dat China ook mee werkt in een globaal onderdrukkend economisch wereld beleid…. UN / EU / WEF?… de regel van 3
super infectend virus mutations
3 juni 2021
4 juni 2021
4 juni 2021
3 juni 2021
4 jun. 2021
Het einde van de voedsel keten zoals wij die kende, alle dieren ruimen! en dan gaan we beginnen met de CO2 klimaat zwendel.
en zoals voorspeld , aan het begin van de corona angst plandemie, kinderen zijn nu ook ziek aan het worden… bent u voorbereid op de volgende angst propoganda storm…. van India zal het zich verspreiden over de hele wereld, en het zal ons onderwerpen aan alle overheden wereldwijd, omdat de mens bang is voor de dood! zal men slaafs zijn tot de laatste dag!
we praten bullshit maar lossen niks op. Is dit onze politiek?
https://youtu.be/zF4YKv33qx8
last en ruggespraak is verwaterd in ons huidige systeem, terwijl dat wel beschreven staat in onze grondrechten
wij consumeren in Nederland wat wij niet mogen produceren 19-05-2021
18-05-2021
meten met 2 maten….. waar zijn de strenge corona maatregels gebleven?
meten met 2 maten….. waar zijn de strenge corona maatregels gebleven?
is dit de waarheid? het klinkt aannemelijk!
de SDG uitdagingen die zorgen voor slavernij, wat geld kost mag de burger betalen, dit besef draagt hopelijk iedere burger in zijn bewustzijn met zich mee, maar als ik om mij heen kijk zijn er teveel blinde volgers vandaag de dag…. iedereen stapt in op een al beschadigd VOC schip der nederlanden, welke ratten zwemmen er als eerste naar de kust? en wie houdt ze daar tegen? en… typische gevalletje feminisme uitbuiten… vrouwen laat je kop niet gek maken door deze rare dames!
de verdeeldheid is een feit! laten wij ons echt zo verdelen door deze plandemie?
de angst zit er goed in, wie voor CORONA plandemie is , gelooft ook zeker nog in sinterklaas, je ziet me niet je voelt me niet.. brrrrrrrr de angst is te voelen, de toneelspelers… om hun eigen portemonnee te vullen.. waanzin
14-05-2021
11-05-2021
11-05-2021
10-05-2021
10-05-2021
10-05-2021
10-05-2021
09-05-2021 Pakistan: Water crisis in Pakistan’s financial Capital Karachi | Water Shortage 
09-05-2021 Protesters scuffle with officers as thousands join left-wing march against police racism in Berlin
09-05-2021 Israël valt Al-Aqsamoskee binnen, aanhoudende onrust in Jeruzalem
Gravitas: Brazil’s President calls Covid-19 ‘biological warfare’
08-05-2021 India EU Summit: PM Modi urges EU nations to back waivers
09-05-2021 sky news russia army
09-05-2021 Moskou
08-05-2021 Jeruzalem
08-05-2021 India
Kaag is vaag en sneaky .. niet te vertrouwen!
06-05-2021 Wet Testbewijzen Vaccinatiepaspoort & Testsamenleving met de Jonge – Tweede Kamer Troelstrazaal
Van Haga debatje covidje…(15 april 2021)