NL Digital 4.0

Wat als bedrijven die voorheen hun winkel hadden in het centrum van een grote stad, hun bedrijf verhuizen naar het internet? Wat gebeurt er dan met deze leegstaande panden? gaan ze bezet worden voor woonruimte? of gaan ze bezet worden voor andere economische doeleindes? Want waar mensen geboren worden en of naar toe verhuizen, zal er ook woonruimte beschikbaar moeten zijn. Dus hoe genieaal is het dan om het internet te gebruiken voor verkoop van artikelen?. Dan kan die ruimte die leeg komt te staan in de dorpen en steden , gebruikt gaan worden voor de huizenmarkt. Misschien lossen we dan de woon crises op? of creëren we nog meer drukte om ons heen? Waar men zegt vol is vol, dan is er altijd weer ruimte te creëren….. Maar of het probleem daardoor opgelost wordt, of dat je het probleem alleen maar groter maakt? is deze plandemie wel goed genoeg overdacht? Want als de bevolkingsdruk toeneemt… moet er ook genoeg voedsel geproduceerd gaan worden….

En dat alles moet gerealiseerd worden op ” groene duurzame stroom”<–en de angst voor een dodelijk ziekmakend virus ——- klik op de link en u ziet hoe absoluut niet duurzaam het is, het is een schande!. De hoeveelheid energie en grondstoffen er in groene stroom gaan, is verre weg van duurzaam , maar natuur vernietigend! Dit is niet acceptabel, en dan nog het volgende zijn alle windmolens en zon energie parken bedoeld voor de DATA centrums in ons land die nog bij gebouwd gaan worden? Hoe je het ook went of keert, met 5G innovatie ICT technieken komt er heel veel vraag naar stroom erbij kijken. IK KAN UREN DOORGAAN .. MAAR U MAG HET VERDER UITZOEKEN EN INVULLEN.

Gaat Nederland terug op Kern energie ? of gaan we onze mooie Noordzee gronden en landschappen verwoesten met 100.000 windmolens? Krijgen alle Nederlandse huizen zonnepanelen? Gaan we echt over op warmtepompen in ieder koophuis? Wat gaat er gebeuren als de Nederlandse belasting betaler ,deze transitie niet kan bekostigen vanuit eigen vermogen? worden we dan slaaf gemaakt van deze digitale revolutie? Wat heeft u over om de wereld te redden? u vrije wil ? u lichaam te geven aan de staat? zoveel vragen maar alleen de tijd gaat deze vragen voor mij beantwoorden, de toekomst is nog altijd niet te voorspellen….. maar wordt de smart city een feit in Nederland?

wie beheert onze data?
data is power?
Nederland, de eerste echt digitale economie van Europa
Amsterdam Revolutionizes Energy 4.0
Agriculture 4.0
wat gebeurt in de wereld van architectuur 4.0?