Covid en RNA vaccins (15-06-2021)

Covid is niets meer dan een opening om de wereld te digitaliseren. En de mensen nog meer te individualiseren. De sociale deskundigheid zal afnemen ,het fysieke contact tussen mensen, zal verdwijnen. Liever kijkend naar een scherm van lichtstralen, is de mens in zijn egoisme voorzien. Het behouden van reisbewegingen, onder de noemer , klimaat controle, zal de wereld gaan redden. Wat niets meer is dan onderdrukking van de menselijke vrije geest. Oftewel het bewustzijn wat u meedraagt in dit leven. Het kapitalisme is uitgemolken in de vorm waarin wij geleefd hebben na de 2de wereld oorlog. En nu hebben de kapitalisten van deze tijd het Globalisme geïntroduceerd. En kan de materialistische kapitalist zijn hebzucht verder voorzetten, in het speelveld van de Geopolitiek, via het redden van de wereld , zal de ondergang van de fysieke sociale mens ,zijn eigen vrijheid in gevaar brengen?, door deze nieuwe economische revolutie te omarmen. Niets is meer vanzelf sprekend, u allen zijn ziek, en een bron van het verspreiden van de dood. De slaaf zal zich dienbaar moeten opstellen, naar de narcistische elite in onze maatschappij. U mag genieten van alle luxe die wij in duizenden jaren hebben ontwikkeld, mits u doet wat u wordt opgedragen. En de waarheid , ach die doet er niet meer toe. Persoonlijke voorkeuren en behoeftes zijn belangrijker voor de eigen ik en het verheerlijken van de individu zijn ego, het vergeet dan de integriteit van zijn eigen lichaam, en wat ultieme vrijheid is in dit slaven leven. Een gelukkige slaaf leeft in een illusie van vrijheid, om de waarheid niet onder ogen te hoeven zien.

Het beschikkingsrecht… erg intressant maar vergis u niet als men de tekst vergeet dan kan men het in alle stilte , onopgemerkt aanpassen… zorg ervoor dat niets vanuit de kern van de geboorte der afspraken verloren gaat.
Celbioloog Peter Borger over DNA, corona en vaccinaties (spoiler – laat je niet vaccineren!
de verdeeldheid is een feit
geweldig!
De oproep van Wybren van Haga burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de testsamenleving! 2021
Iedereen vaccineren is zinloos en mogelijk zelfs gevaarlijk? waarom niet de geen enkel vaccineren die het nodig hebben? waarom doe jij mee aan een experiment van de wetenschap?? 2021
Hij zegt hier feitelijk dat het volk moet opstaan anders zal hij blijven doorgaan met het zaaien van tirannie.
Hartbrekend filmpje. Man is met zijn moeder en zijn jonge kinderen op de demo geweest gister in Hellevoetsluis. ME komt aanrijden, pakt hem en zijn moeder op, en laten de kleine kinderen alleen achter. Het gegil van de Kids gaan door merg en been. 2021
Politie slaat met veel geweld demonstranten van Malieveld (14 maart 2021) een dag van excessief geweld toegepast op vreedzame anti corona demonstranten / burgers.
Een klokkenluider waarschuwt de GGD over een GROOT DATA LEK – 15/04/21

Beschermt de wet tegen verplichte vaccinatie? – Juridisch Coronajournaal 2021
Geen eigen mening hebben is een kwalijke zaak in de samenleving… 2021
laten we het over corona hebben 2021
politici komt er wel mee weg 2021
ab osterhaus …..?????
kern agenda 2030
Waarom is vaccineren belangrijk?
hoogst opmerkelijk toch?
De staatsschulden
covid bloedtesten
mondkapjes werken niet! waarom dragen we ze dan?