Filosofie of ideas

vindt je hoger bewustzijn..
''er zal in de deze generatie een farmacologische methode zijn om mensen van hun dienstbaarheid te laten houden, en een dictatuur zonder tranen teweeg te brengen, om zo te zeggen, een soort pijnloos concentratiekamp voort te brengen voor hele samenlevingen, zodat mensen in feite hun heerschappij zullen hebben. vrijheden die hun zijn ontnomen, maar zullen er liever van genieten, omdat ze zullen worden afgeleid van elk verlangen om in opstand te komen door propoganda of hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt door farmacologische methoden. En dit lijkt de laatste revolutie te zijn. '' Aldous Huxley 1961 ''
Verloren vrijheid in een illusie van gecreëerde gedachtes. Wanneer de individu ontwaakt, zal de shock van slavernij intens heftig wezen. Wanneer je beseft dat het leven niets meer is dan een gecreëerde werkelijkheid van voorgaande idealen. Een volk der aarde gehuisvest in gemeenschappen, vermengd in variëteiten ontstaan door slavernij. onder 1 vlag werken voor hun Onderdrukkers. in 2020 wordt onze vrijheid afgenomen, en gestild door angst voor de dood toe te brengen; in een dappere nieuwe wereld, zullen de geestelijk sterkste overleven ,door een nauwelijks minder vernederend plezier toe te brengen, in het leven waarin zij onderdrukt worden. Hoe van iets te ontsnappen waar je van afhankelijk bent geworden? Vluchten is geen optie , het zal nergens beter zijn. Maar een ieder die dit niet gelooft zal zijn eigen pad gaan bewandelen , in de hoop zijn vrijheid terug te vinden. En uit de handen van onderdrukking te ontsnappen. Wanneer je gelijk staat aan je onderdrukkers, kan de individu denken vrij te leven en je gaan verlagen tot het niveau waarin je bent verweven, jou verleden zal de frustratie wezen van de overwinning in je eigen succes. Maar nu ben jij niets meer geworden dan de gedachte die jou heeft onderdrukt in het verleden. Maar wat jou is aangeleerd onder dwang mag niemand jou persoonlijk kwalijk nemen. De verwijten mogen naar boven verwezen worden, Maar waar ligt de verantwoordelijk voor het creëren van het probleem? Een zoektocht naar de waarheid kan alleen plaats vinden in een wereld waarin men verantwoordelijkheid neemt voor hun eigen creatie, maar in hoever is men bewust van het geen wat zijn leven en het leven van anderen kan veranderen, de beïnvloeding ligt daar waar jij in gelooft, of aan het geen waarin jij hebt deelgenomen. U leven is u eigen verantwoordelijkheid, wanneer de onderdrukking wordt losgelaten in een eigen verantwoordelijk leven te leven. Wat passeert u in het leven waar jij in gaat geloven, in hoeverre ben jij in staat vrijwillig je eigen gedachtes te creëren zonder dat iemand dat voor u heeft verzonnen? Een goed verhaal kan werkelijkheid worden, of een fictie waarin de persoon niet meer zelfstandig hoeft na te denken , en het systeem van zijn installatie het resultaat zal zijn van de uitkomst. Een individu is gecreëerd door de ego van zijn voorgangers.. een evolutie zal het denken nooit in de weg staan. Maar als het automatische een vervolg is op de involutie van de mens. Dan kan een mens zijn ziel en geest niet meer karakteriseren tot een hoger bewust zijn... is het bewust zijn gevangen in de indoctrinatie van egoistische ideaal beelden , van ingenieurs boven het onderdrukte volk?

Waarom doe jij wat jij doet , omdat men zegt dat dat moet?? of omdat je zelf niks beters weet te verzinnen, zijn wij het zelfstandige intellect verloren, om onze fantasie en wereld idealen zelf te manifesteren?

Of leven we teveel op het kapitalistisch geautomatiseerd materialistisch proces der verslavingen? denk aan de volgende voorwerpen, en indoctrinatie programma's:

Game consoles
Smartphone
Tv programmeringen
Studies
Wetboeken en regelgevingen
De moderne wetenschap
Drank & Drugs (medicatie)
Schuldgevoelens gecreëerd door de politieke wetenschap
Valse profeten, en verhaal misvormingen

De kracht om te geloven in je eigen visie en levenswaarde , is de fantasie om de filosofie tot leven te roepen. Een eigen gedachte omzettende in een eigenwaarde van zelfvertrouwen, in strijd met slechte raadgevers, gevormd in eigen normen en waardes. Die jou brengen tot je beste eigen raadgever, gevormd uit ervaringen in het leven. Waarin jou geluk de zoektocht is naar een balans tussen gezond verstand en een zacht maar daad lustig karakter. Jou ego is de reflectie van het verdriet uit het verleden. Maakt het je wraaklustig of komt het tot een proces van acceptatie en lerend vermogen. Waarin empathie voor het leven , te sturen in een volwaardig respect voor het leven wat jou laat manifesteren. Alleen de waarheid in keuzes , geeft rust om verder te gaan in het leven. Zonder een strijd in de duisternis van eenzaamheid in isolatie, kan een ego niet ontwikkelen. Maar het manifesteren kan via 2 wegen het kwaad , en het goede. Maar wie leeft op de gulde middenweg kan kritisch en raadgevend raad geven, zolang men maar zijn eigen gedachtes blijft vertrouwen. Is het key om ze ook eerst zelf op te volgen, voordat men adviseert in levenslessen.

  
'' Danny Willemsen''
Future picture of earth into development of an higher self ( by rudolf Steiner mixxed by BS)
Rudolf Steiner – The evolution of the world and of humanity ( een paar hoofdstukken uit dit boek verwerkt in beeld)

Wanneer men vergeet , of er niet correct aan wordt herinnerd, zal men de herhaling niet herkennen. Het is een kwestie van een voorgaande gebeurtenis in een ander daglicht te stellen, met de visie dat de waarheid niet ligt bij de gevormde meerderheid. Wie meegaat in het narratief van de leiders, zal de illusie niet doorbreken, en geloven in de misleidende profeten van de nieuwe kerk. Wie blind volgt, zal het pad van gevangenschap ervaren. Wat men niet kent zal men immers ook nooit niet gaan ervaren. Als het de ego niet persoonlijk raakt. Maar in alle ervaringen is een keerpunt van rakende emotie. Maakt het verdriet en de tegenstrijd de droom tot een realisatie. Of blijft men slapen in onderdrukking van andere vrije gedachtes?.

Welke overeenkomsten vindt jij terug , met de partij propoganda van Hitler’s politieke partij en die van nu aanwezige partijen in de huidige politiek , als jij je covid19 bril opzet en je covid 19 oren openzet?… erg interessant…. alles is gebaseerd op filosofie en macht utopiaanse gedachte gangen.. dit alles heeft niks met ons levensgeluk te maken (bent u getriggerd? dan vindt u de nog resterende 2 uur en 30 minuten terug op youtube)
Fight Club & Nietzsche Overcoming Emasculation
The Manufacturing of a Mass Psychosis Can Sanity Return to an Insane World