De verlichting

Certificate Of Vaccine ID

Is de QR-code wel/geen discriminatie? – Isa Kriens en Frank Stadermann

09:16 21-10-2021 — Als u zondigt zonder na te denken, een kind te willen maken, begint u dan eens af te vragen, is dit wat ik zelf wil?… maar houdt ik dan ook rekening met de aarde? want wat u wilt is u eigen persoonlijke waarde voort dragen toch?, maar wat houdt dat in voor de ander?… en is dat ook wat die persoon echt echt echt wilt?… want wees u bewust zo hypocriet u denkt, in het diepste dal van u wezen kunt zijn, in eigen vlees en bloed, waar bent u dan met u gedachtes gebleven?…. Jupiter mars of venus? alles wat u aan trauma’s onverwerkt door geven moet, wees daarvan heel bewust. Want alles wat u laat manifesteren, is een kind met de problemen in u eigen huid u zal gaan leren, de huid die u doet laten passen, omdat u die schepper zelf bent, u gedraagt zich als een god, die staat boven op de aarde. Maar wat voor meerwaarde gaat u dat kind van god dan bieden?, Bent u nog een leek in deze gedachte , dan maakt u dat onzeker? nu ik dit zit te preken , schrijvend te tikken te lopen, en hopen op. De bewustwording van u eigen daden, want niets is zo fout als het nadenken aan een ander over te laten, is dat is een foute gedachte, dan is deze gedachte gevormd vanuit u eigen egoïsme.

Maar welke last draagt u mee in het spirituele zaadje van u herinneringen, dat is wat u met u nageslacht opzadelt, weer een probleem erbij! en u maakt zich er totaal niet druk om, deze druk ligt alleen bij die van moeder aarde, terwijl zij er alles aan doet om ons met de natuur ,terug te dringen.

(maar ook zijn er andere mensen die daar toch een handje aan mee helpen, een daad van de duivel , ja goed en kwaad komen nou eenmaal samen op aarde, en hierin licht de balans, naar een gezond verstand, de verhouding die u visie zou kunnen laten verlichten),

want wij zijn kinderen van god , en die zijn er veelte veel verworven, omdat de mens nooit nadenkt over de dag van morgen….

Wat zij Bill gates over de over populatie???.

luister goed en begrijpt u dit niet, dan is mijn advies, leer Engels en ga het begrijpen, want Europa aan elkaar geklonken zal een taal laten spreken, als het wordt vast gespijkerd aan de USA, want een wereld demonistische overname, kan enkel spreken met een tong, de taal van de duivel……. Is zo belangrijk te begrijpen, dat laat u realisteren naar de wereld doen kijken!

ls u bewust zijn nu geactiveerd, als ik u vertel dat hij de Big Pharma beheerst?. Had u maar bewuster geleefd , dan had u dit vieze plannetje van prikken allang in de gaten, dus prik u zelf niet weg in een vrouwelijke behoefte, want die zwangerschap is een duivel , een kind van satan, gevormd vanuit u eigen behoefte, en niet in geleefd van een ander, Die u onderdrukt, en mishandelt!, want een zwangerschap zuigt veel levens ziel weg , in het zaadje van een ander, want ter aarde komt, en niets doet aan veranderen , van het grootste probleem waar wij ons in bevinden, en wie dan niet luisteren wilt, mag gevaccineerd leven met misvormde kinderen! Onvruchtbaar tegengewerkt, omdat u niet zelfstandig nadenkt, en niet mee denkt aan ons probleem. Wees maar die egoïst ik heb u gewaarschuwd en maak van dit probleem u eigen strijd!!! en dan komt het verdriet en de spijt, en zullen u ogen doen ontwaken, want u sliep al die tijd op u zelf en had niet in de gaten!!!

goeiemorgen Nederland , vandaag is het 21-10-2021 en ik constateer dat er nog altijd iedere dag vele kinderen van god uit de aarde oprijzen…. maar wat daarmee het probleem is , is dat de over populatie op zijn laatste adem loopt te raaskallen, omdat wij als collectief geheel , de waarde van het bestaan verknallen. Iets teveel van ons egoïstisch behoeven, resulteert tot tranen van het ongenoegen. Daar waar het probleem diep geworteld is, omdat men in het probleem van de huidige realiteit zit. En het rationeel stoïcisme van denken is verloren. Omdat de mens zijn eigen behoeftes moet verwoorden in status en macht, daar waar geen leven in waarde op ons wacht. Waar de waarde ons zal vernietigen omdat wij meer waarde zien in het fysieke en maar blijven creëren, terwijl de aarde met de Teves zooi blijf zitten. Wat niet meer te verteren is, daar waar moeder aarde met de tering bende zit. Wie gaat onze eigen troep opruimen, als het een manifestatie van het menselijke denken is, wat niet meer te recycle is?. We storten er dan maar een laag gezonde aarde overheen, waar de giftige stoffen, door de aardkorst heen dringen, en onze gezonde basis behoeftes doet besmetten, wat in de toekomst geen levensvatbaar element nog kan herkennen. wij zullen leven in onze eigen vervuiling, zijn wij echt zo als de varkens zich doen uiten, geen verstand maar wel de behoefte gekeerd naar buiten, vervuilen hun eigen stal, daar waar de mens geen haar beter is ,en valt in haar eigen valkuilen. Omdat wij niet in staat zijn van onze fouten te leren, en zo maar geconstateerd fouten op elkaar blijven stapelen, totdat de toren zal gaan donderen!!!! Want ik ben Zeus en haat jullie mensen , de zondevloed is voor nu een zorg voor de dag na morgen. En angstig zullen jullie leven, met de dood in het geweten, geen vrijheid zal meer terug keren als jullie nu niet gaan leren van je eigen fouten, denk naaaaaa!!!!! en wordt de realist die inziet in wat voor tyfus bende jij van een ander nu zit!!! welkom in mijn gedachtes de godheid van Nederland is mij te krachtig!!! het drijft mij tot totale onmacht en waanzin!!!… ik kom u realiteit volledig verkrachten!!!!!! en wie is nu de geen die het laatste lachten!. U ja u wilt van mij een engel met gebroken vleugels, mij een kracht laten doen verzamelen, tot dat ik mezelf heel en de duivel zal laten spreken!!! zo hard tot het door gaat dringen in u geweten!!!!! want wie niet na durft te denken of problemen , komt in de toekomst zijn grootste duivel in zich van zelf een keer tegen!!!

Wie zich zelf geen vragen stelt, zal er nooit achter komen, en als de waarheid u niet interesseert, omdat het u persoonlijk niet raakt. Dan zullen de vragen nooit aan u zelf gesteld worden. En zal er geen persoonlijk onderzoek plaats vinden, maar wat is de kracht van vragen stellen?. Wat maakt een Journalist waardig in zijn vak, enkel alleen als hij de juiste vragen stelt, en wat als het publiek vragen trotseert die een Journalist zich zelf niet afvraagt?. Wat voor eigenbelang zit daarin verweven?. Want als de waarheid bekend is, dan kan de vraag voor een ander altijd worden uitgesteld, omdat er een plan achter zit waar de waarheid nog niet mag worden geopenbaard, hier geldt ook ,geduld verslaat alle leugens, mits de nieuwsgierige individu maar blijft doorvragen, omdat men simpel weg voelt dat er iets niet lekker zit. En dan zal het onderzoek de weg naar de waarheid zelf wel vinden.

bron: https://www.youtube.com/channel/UC2LdCiAsuXTM5KxqScV_V8g

Jelle van Baardewijk in gesprek met journalist Thomas Bollen over de huidige stand van zaken rondom het coronabeleid. “Een cijfermatige onderbouwing van de coronapas ontbreekt.” Het nieuwe griepseizoen staat weer voor de deur; een uitstekend moment om met journalist Thomas Bollen terug te blikken op de corona-zomer van 2021. Hoe doeltreffend was het overheidsbeleid nu eigenlijk? Die vraag is moeilijk te beantwoorden, aldus Bollen, omdat de doelstellingen niet alleen gebrekkig zijn geformuleerd, maar tevens lijken te veranderen. Hoewel het formele doel nog altijd is het laaghouden van de IC-bezetting, lijkt universele vaccinatie inmiddels een doel op zich. Maar er kleeft een belangrijk nadeel aan: “Als de doelstelling is om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden, dan zijn we nog lang aan het vaccineren. De vaccinaties zijn helemaal niet geschikt voor het laaghouden van besmettingen.” Symptoombestrijding, met Thomas Bollen. —

0:00 intro

0:15 Wat maakt dat jij zo goed thuis bent in de modellen die de overheid presenteert?

2:55 Kan je de strekking van jouw artikel ‘Een beleid zonder grenzen,’ nog eens met ons delen?

6:51 Is er sprake van een doelverschuiving in het beleid?

9:57 Is het achterliggende doel niet om ernstige ziekte te voorkomen?

11:50 Is het beleidskader wel precies genoeg?

18:17 Waarom zijn onze verwachtingen van het testen te hooggespannen?

23:21 Wat is de bedoeling van de coronapas?

33:52 Hoe gaat men in het buitenland om met de coronapas?

37:17 Hoe moeten we wel omgaan met de kwetsbaren onder de groep van niet-gevaccineerden?

40:28 Is de coronapas wetenschappelijk te slecht onderbouwd, vind jij?

46:50 Zijn we te weinig alert op de commerciële belangen?

effe een wilde gedachte………is het mogelijk een individu uit te laten schrijven in het bevolkingsregister? kan men dat doen op eigen titel, dus dat ik maandag naar de gemeente ga en mij zelf uit laat schrijven?… is het antwoord hierop ja? , dan kan men zich dus officieel soeverein laten verklaren binnen een monarchie (slavenland), zou dit niet een duidelijke boodschap wezen voor de koning Willem Alexander , dat ik zijn SDG agenda totaal niet zie zitten???? En het concept klimaat Crises ook totaal niet angstaanjagend meer vindt ….Want zonder een burgerservice nummer, is men niet in staat belastinggeld af te dwingen, ja je kan mij als een illegaal individu rapporteren en uitzetten… maar dan krijg je een scenario waar ik ook niet weet waar ik nog wel in vrijheid kan rondhuppelen…. op deze aardbol, want de mens heeft ieder stukje aarde geclaimd.. de vuile egoïsten

hoe bizar, dat niemand je gelooft?. Simpel weg omdat men eerst moet zien en dan pas zal geloven. Hoe zwaar weegt een persoonlijke titel?. Terwijl een mens in staat is alles te begrijpen. Mits je er de moeite voor doet. Maar zit je kop te vol, ben je te druk met jezelf. Dan is er uiteraard een weerstand om ook maar iets van informatie in je hersenpan te willen krijgen. LAAT STAAN OOK MAAR IETS AAN TE WILLEN NEMEN. Maar wie wijs denkt te zijn, is altijd te bedonderen door de slimste. Maar neem van mij nu maar aan Het romeinse rijk is herboren…. en wie nu nog niet voelt, zal later wel merken hoe hard er gewerkt moet worden, om financieel zijn kop boven water te houden. Zonder een prik in je donder, heb je niets meer te zeggen in Nederland, en dat zal onze slechte grondwet wel uitgaan wijzen, want gezondheid gaat boven eigenbelang, dat noemt men de zorg voor een ander moeten dragen. Maar de kwetsbare zelf kan ook gewoon zijn eigen verantwoording dragen. En als die persoon niet bang is voor de dood, hoeft die ook een ander niet te dwingen om zich te laten prikken…. Wees eens verstandig en denk ook eens aan de gevolgen voor een niet gevaccineerde, want die keuze in vrijheid bent u nu aan het afnemen. Ik voorspel dat mensen met een goed hart, op straat gaan bellanden, een ieder die instaat voor de vrijheid, wordt bestraft omdat u de angst voor de dood van u zelf of een ander, boven de vrijheid in keuze liever ontneemt, dan een vuist te vormen tegen de verborgen dictatuur.

Of is het niets meer dan een afleiding, dat men het spel speelt, om de rest voor de gek te houden?

Een leven zonder religie is een leven zonder schaamte… maar vergeet niet je plicht als burger.

Als engelen kunnen vliegen, en zij het goede van de mens zijn. Waarom is de duivel dan aan de grond genageld?. Het recht niet hebben om te mogen vliegen, is als een vrije val op aarde, en te beseffen dat je eraan verbonden bent. Maar waarom nemen mensen geloofsovertuiging zo serieus, terwijl zij de fantasie zelf nooit ervaren hebben?. Het is de gedachte het te geloven wat alles rechtvaardigt. Misschien is het wel zo omdat jou ego, niet het vermogen heeft om het zelf te verzinnen. Maar waarom is de bijbel / de koran ,dan zo machtig?. Wie van ons allen is er bij geweest, om te kunnen beweren wat er geschreven staat ook werkelijk zo zou moeten wezen?. Het is jou te spraken gebracht, en jij bent de geen die erin getrapt is. En alsnog blijf jij de religie verdedigen. En dat is ook jou goed recht om dat te blijven doen, want het is jou ruggengraat immers.

Al mag ik nu een ieder met religie op de vingers tikken. Ik zeg niets meer dan wat logisch is om mij ervan te overtuigen, dat wat jij gelooft de waarheid is. Als ik kijk naar de mensen van vandaag , zie ik ernstige gezichten, soms grauw en dof, bezorgd en enorm bedrukt. Als het de reden zou zijn dat men verdrietig is zou ik het kunnen begrijpen, maar wat als niemand in essentie oprecht gelukkig is?. Of gewoon niet zo bezorgd is om alles te laten wat ongezond is voor u eigen lichaam?. De verslaving zit soms diep geworteld, en slechte gewoontes leert men enorm moeilijk af, pas als de spoed dichtbij komt, omdat het anders te laat zou wezen. Maar geen enkele keuze in vrijheid is zonder prijs en of boete. Alles heeft zo zijn voor en nadelen. De perfectie is immers niet in de mens terug te vinden.

Dit alles met de kennis die ik heb verkregen, door mijn eigen normen en waardes te toetsen in dit leven, heeft mij gebracht op de conclusie dat er niets anders te concluderen is : Dat slavernij leeft onder iedere gemeenschap, de illusie zo wordt gecreëerd dat men afhankelijk is gemaakt, van de waarde die geld ons is gegeven. Wat te beginnen als je niets van waarde hebt om te ruilen tegenover levens benodigdheden , waar we zo afhankelijk van zijn geworden. Hoe meer men eet, hoe meer men nuttigt, je leeft immers naar het geen wat je hebt is het niet?

De lichte toets van het leven.

Chesterton zei eens dat engelen kunnen vliegen omdat ze zichzelf niet zo serieus nemen. Je ziet heel veel mensen met een ernst dof geworden gezicht, wat begrijpelijk zou zijn als het kwam door verdriet. Maar de soort ernst die de mens neerhaalt en de geest doodt is niet het resultaat van smart, maar van een soort toneelspel waarin de speler zich laat misleiden tot een identificatie met zijn rol. Kinderen spelen soms ook met een soort ernst, maar zelfs dat is anders, want een kind is zich bewust dat het maar spel is en zijn ernst is een indirecte vorm van plezier. Maar deze serieusheid verwordt tot een ondeugd bij volwassene, omdat hij van spel een religie maakt en zich zo met zijn rol of positie in het leven identificeert, dat hij bang is die te verliezen. Dit geldt vooral wanneer de onverlichte mens tot een bepaalde mate van verantwoordelijkheid is gekomen; hij ontwikkelt een zwaarwichtige manier van doen, een gebrek aan overgave, een stijfheid die aangeeft dat hij zijn waardigheid gebruikt als een stut om zich het hoofd boven water te houden. Zijn probleem is dat in plaats van zijn rol te spelen, zijn rol hem speelt en hem de risee maakt van iedereen die zijn maskerade doorziet. De boodschap van de oosterse wijsheid is dat vormen van het leven maya zijn en daarom vanuit het standpunt van de werkelijkheid totaal niet serieus. Want de wereld van vorm en illusie, die de meeste mensen voor de werkelijkheid aanzien, is niets anders dan het spel van Geest, of zoals Hindoes het hebben genoemd, de dans van Shiva. Wie dit spel speelt in de wetenschap dat het een spel is, is verlicht, want de mens lijdt alleen omdat hij serieus neemt wat de goden hebben gecreëerd om plezier te hebben. Daarom wordt de mens alleen mens wanneer hij het goddelijke gevoel voor lichtheid verliest. Want de goden ( of Boeddha’s, of hoe je ze maar wilt noemen) zijn niets dan onze eigen diepste essentie, en die zou de kosmos in een ogenblik tot gruzelementen kunnen slaan, als zij wou. Maar dat doet zij niet, en zij houdt de werelden draaiende voor het goddelijke doel van spel, omdat zij, net als musicus, een schepper is en het heerlijk vindt om een ritme en een melodie te maken. Spelen is daarom geen plicht, maar iets om blij van te worden, en wie het niet ziet als vreugde is niet in staat om het te doen of om het te begrijpen. Neem bijvoorbeeld Kaag en Mona keizer uit de 2de kamer, zij zijn enorm in conflict met hun menselijk kompas, al dan zou je het niet terug zien in hun houding en of hun spreken, maar iedere moeder weet hoe hun kinderen liefde te geven. En als er geen sprake van liefde is maar het spel van tirannie overheerst, is men dood en koud, zonder geweten, en niet bewust wat liefde betekent, omdat ze het simpel weg niet ervaren. Dat is waar narcisme in eerste instantie geworteld wordt, en het niet bewust voelen en ervaren van ware liefde voor het menselijke ras. In iedere gemeenschap zit altijd een rotte appel, helaas is de politiek gevormd vanuit rotte appels, en de toffe peren vechten tegen een overheid die heel andere intensie heeft met het maatschappelijke beeld, en zijn immers alleen maar bezig vanuit eigen behoeftes en staan enorm ver weg van de werkelijkheid, zij die willen heersen, zullen hard optreden en zonder berouw… herinnert u deze nog?

misschien eens goed om terug in het verleden te duiken, want het verleden is niet het heden, en alles verandert met de tijd zo ook de woordenschat en definities die men aanpast omdat men simpel weg niet alles kan onthouden, je zou het dikke van Dale eens erbij moeten pakken, wedden als je al onze nederlandse woorden kunt herinneren , was je allang meester in dit spel van taal geweest. Eén aanrader uit duizenden boeken, als het vervolg van u opleiding tot de verlichting raad ik u zeker aan Animal farm te gaan lezen!