de great reset

Soms probeert men door een dergelijke manier van spreken een benarde situatie zo gunstig mogelijk voor te stellen – door zichzelf wijs te maken dat een leven van voortdurende frustratie eigenlijk een groot eigen positief ontwikkelend proces is. Maar wat als het een niet genoeg overdachte keuze is geweest?. En achteraf een oprechte vergissing schijnt te wezen?. Want er zullen altijd mensen zijn die na een pijnlijke emotionele tocht ,toch nog ontdekken wat de waarheid is. maar die hun overtuiging hebben gecreerd, omdat het de enige uitweg scheen te zijn, en er geen ander pad bleek te zijn. Soms is een dergelijke manier van spreken de echte onaangename manier van preken die mensen aannemen die zich aanmatigen hun medemens iets te kunnen leren. Maar hun preken hebben nooit enige creatieve uitwerking op het grootste bataljon van de heersende geloofsovertuiging. Omdat de grootste drijfveren die zij hebben aangereikt gekregen, gefundeerd zijn op ,angst, schaamte, en of schuldgevoel zijn. En wanneer wij reageren op dergelijke drijfveren, vinden we slechts balsem voor de gekwetste trots van onze ego’s. Ongeacht of de beloftes die zijn gegeven ook echt waar worden gemaakt. Het is immers ook altijd een gok die we nemen als we meedoen aan een groot maatschappelijke test, die verkocht wordt als een heilige graal die alles zal gaan oplossen. Mits we allemaal ons steentje er aan bij dragen. Het is niets meer dan een gecreëerde balsem met een goeie marketing campagne, die onze egocentrische animo laat gedijen omdat we het zijn gaan geloven dat het de uitweg is uit alle ellende. Maar een crisis kan alleen opgelost worden als alle misvattingen de wereld uit zijn geholpen. De waarheid weegt veel zwaarder dan de misleiding u denkt te laten geloven. Als men niet alles onthoudt, kan de leraar zijn les materiaal altijd aanpassen in zijn eigenbelang.

live recording , het ging spontaan

De beïnvloeding begint al op je a-sociale media.. Het eerste wat ik te zien krijg op YouTube. ja .. ja. is mee doen aan experimenten het is zo belangrijk!! De waanzin. Het Woke gezeik. Vroeger betaalde ze geld om aan experimenten/onderzoeken mee te doen. Vandaag werken we als slaven voor de poen. Vandaag de dag wordt je gedwongen en misleidend voorgelicht. Werken voor de toekomst , is onze enige rechtsplicht. En meedoen aan de moderne maatschappij kost veel geld. De geneesmiddelen industrie heeft last van een hersenkwab. Maar de media die niets vertelt. Dan onzinnige berichtgeving. En de overheid is niet in staat om de waarheid toe te laten, stoppen het liever weg in een doofpot die aan het overstromen is. En de enige vraag die nog overblijft vandaag de dag is die van de waarheid. Want de leugen slijt, waar het spijt nooit zal getuigen. Zijn wij mensen die van onze integriteit worden berooft?. maar weetje??? hou jij je kontje maar voorover gebogen, want geloof mij het is afgelopen, u kunt niet eens u eigen vrijheid meer afkopen. Geen weg terug ,het is een kwestie van leven en geloven. En hoop , wat mogen we hopen, dat mensen hun ogen openen?. Het leven is een leek , zonder de juiste kennis dat is gebleken. En dat is met de naakte waarheid zo bewezen. Door zie de plannen van de duivelse mensen, die op hun troontje de mensen hun wensen inperken. De regels verder aanscherpen. En waar nog te veel verdeeldheid is weg te geven. Ik heb geduld al duurt het nog mijn hele leven. Maak me niet druk om wat komen gaat, want ik praat met de waarheid in mijn kennisgeving. Ik leef en zal deze tirannie beleven. En wie weet zal het aan de volgende generatie mee geven.

Geen zorgen en laat het los nu. Want stressen is geen optie. Voor mij nu.

Wat is er mooi aan dit leven?

Als het perfect zou wezen?

Waar is je geduld? weet je nog steeds niet dat de weg naar de waarheid, alleen openstaat voor hen zonder bedoelingen?… en als bedoelingen , een weg zijn in een woestijn, waar de zon zijn bitterheid vol doet laten branden. Dan zal de leegte ,het hart vervullen, met de juiste bedoelingen.

Mijn vertrouwen is zwak, mijn gezicht is verblind door al die flikkerende vlammen van de woestijnzon. De hitte ligt mij als lood. Dorst foltert me. Ik durf er niet aan te denken hoe eindeloos lang mijn weg is en bovenal zie ik niets voor mij, omdat de toekomst mij een duidelijk beeld vormt. Waarin mijn ongenoegen doet zegen vieren. Maar jij spreekt alsof je niets ervaren hebt. Je ogen gesloten voor het geen wat ons te wachten staat. Moet dan alles maar rijp en voltooid in jou schoot vallen?. Er is immers genoeg om je zorgen over te maken, als je bewust leeft in het hier en nu. En het plan doorziet wat ons zou moeten verdelen. En ik weet dat alles wat jij zegt , jou waarheid is , het is jou zienswijze die je creëert met de kennis die jou is gegeven. Je bent hard maar ook al denk jij gelijk te hebben. Maar wij knopen ons zelf niet op met bedoelingen, die gevormd zijn door een ander zijn fantasie , en hebzucht. Waarin er geen rekening wordt gehouden met het feit, dat er niet naar ons wordt omgekeken, maar alleen een eigen belang zijn weg zal vinden, in de chaos waarin wij mensen verdeeld zijn geraakt. Al zien we ons als witte mensen, iedere kleur is er een op het pallet van de regenboog. En daar waar de regenboog begint zal men eindigen met de waarheid. Want een natuur manifestatie, is een natuurlijk gegeven, het is geen voorgeschreven script waarin de menigte doolt in de duisternis. Ook al geloof jij dat de duisternis verlicht kan worden, maar de bedoeling is da tje blijft mikken op iets wat voorbij het licht gaat. Hoe kunnen wij ons vrijheid veroorloven, als wij niet vechten voor wat ons toe zou moeten komen.

Bekijk deze database eens op je gemakje en wie weet, kom je tot gezonde denkwijze, mocht je er nu nog anders over denken….https://hetrattenhuis.nl/documentaties/

Demo dag Amsterdam 5 september 2021 deel 2
Demo dag Amsterdam 5 september 2021
fear of Germs

Wij zijn geen perfecte manifestaties gebleken. Het kapitalisme maakt ons niet perfect. Anders is het verdien traject volledig verloren. Het aspect kan dan een goedkoop verkoop praatje wezen. Waarin de angst voor de dood ons moet laten vrezen. En gehoorzaam moeten volgen, als ons demissionair kabinet volledig doet ontsporen. Wat staat ons nog te wachten na de dag van morgen?. Hoeveel prikjes moeten wij nog laten zetten?. Tot ons immuun systeem volledig zal gaan crashen?. Tja wie niet luisteren wilt ,is ook niet aan het opletten. Als de oplossing ons allang is gegeven. Maar wat ben jij waard zonder een label op je harses? Ik ben zo klaar met deze HOAX , maar goed hoe sta jij vandaag de dag in het leven?.
Meer heb ik niet meer te vertellen. Als er vragen zijn , dan mag je de feest commissie zelf opbellen.

Anti-lockdown protests turn violent in Australia DW News
vocal beatmix
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WWC2-768x1024.jpg
https://docsfair.nl/full-movie-world-war-c/
infected 19 (dutch spoken)
fuck the system , see the lies!
are we being told the truth?
nu moet je het toch gaan begrijpen allemaal……??????